Ring til os i dag på Tlf: +45 40 33 33 22
Åbningstider: Alle dage (efter aftale)

HVAD ER PRIVATLEASING?

En optimal leasingform til private, som ønsker en ny eller brugt bil på danske nummerplader. Vi samarbejder med de fleste bilmærker, så vi kan tilbyder privatleasing med og uden serviceordning. Ønsker du en helt special bil har vi via vores koncept, Kobe Carhunter, stor erfaring i at finde den helt perfekte bil til opfyldelse af dine drømme.

Privatleasing

Privatleasing giver dig som kunde mulighed for at variere dit valg. Med privatleasing har du mulighed for at udskifte biler flere gange om året. Du kan eksempelvis køre rundt i en sportsvogn om sommeren og en firehjulstrækker om vinteren. Det giver dig en kæmpe fleksibilitet indenfor valg af biler.

Samtidig, gør privatleasing, at du kun betaler registreringsafgiften for den periode, du anvender bilen.

Simpelt og godt

Når du privatleaser, er det ikke nødvendigt at binde en formue i kapital, når du køber bilen. Du betaler nemlig et fast månedligt beløb. Det gør en stor forskel for mange, så de ikke behøver at optage et lån i banken. Med privatleasing får du en bil stillet til din rådighed, som typisk vil have et væsentlig højere udstyrsniveau end bilerne på det danske marked.
Med en privatleasingaftale får du komfort i dagligdagen, kombineret med økonomisk sund fornuft og ikke mindst en lækker og luksuriøs køreoplevelse.

´